Gruppevent för företag, kamratgäng, etc.

Gruppevent är för er som vill testa på bågskytte vid ett enskilt tillfälle men som kanske inte vill mer än så. Vi har dock ett flertal exempel på hur intresse har väckts i samband med ett gruppevent för att sedan fördjupas med nybörjarkurs och sluta med ett medlemskap och ett aktivt skytte.

Typiskt är ni en grupp på kanske 8-10 personer som ska göra något skoj ihop. Praktiskt går en maxgräns vid ca 25 personer för ett vanligt event. Därutöver får man diskutera hur det ska lösas mer från fall till fall. 

Ett gruppevent består av en kort muntlig introduktion till sporten t ex vg spridning, antal utövare, tävlingsdiscipliner, utrustning mm och därpå ett längre skjutpass med avslutande ”tävling”. Detta tar 1,5 – 2 h i anspråk och har varit en mycket uppskattad verksamhet genom åren.

Intresseanmälan för ett gruppevent hos Pantern görs via mejl.

Ange antal deltagare, dag och tid i er förfrågan och om det är privat eller ett företagsevent, så återkommer vi med svar om tid, plats och pris.  

Våra gruppevent genomförs normalt på våra ordinarie träningsbanor, antingen inomhus eller utomhus beroende på säsong. I undantagsfall kan dock ett event genomföras även på annan plats. Tiderna inomhus är begränsade och därför rekommenderar vi att ni försöker förlägga ert gruppevent till utomhussäsongen, om det finns möjlighet. Utesäsongen inleds i maj och avslutas i september. Ett gruppevent ute går dessutom utmärkt att kombinera med en picknick i det parkområde där vi håller till.

Länkar av intresse före Gruppevent:

Länkar av intresse efter Gruppevent:

Välkomna med er intresseanmälan för ett Gruppevent,

på mejladressen bkpantern@gmail.com,

OBS! Ange Gruppevent BKP” under Ämne.   

Scroll to top